Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na to IE8?

Od: zelenac* odpovědí: 2 změna:

Jsem senior uživatel internetu a mám na počítač Windows XP IE 8 dost let a jsem spokojen. Kamarádka si koupila nyní noťase (absolutně na pc negramotná) a chce , abych ji to naučill. Ovšem nainstalovali ji tam asi nejnovější IE 8.1 - lišta na zadávání textu je dole ( při spuštěnínaskočí na ploše takové dlaždice) a je z toho jelen a já dost taky, protože myslela že bude mít přesně to, co viděla u mě. Nerad bych něco pokazil ale napadlo mne, že bych ji stahnul ten starší IE 8 co mám já. Prostě chci, aby to měla při spuštění stejné jako já . Poraďte mi jak na to abych něco nepokazil. děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fisa*
hodnocení

0x

Jedna z těch dlaždic se jmenuje plocha, tak na ní klikni a budeš mít stejný vzhled jako u starších :)

fribble*
hodnocení

0x

A o stažení IE8 se nepokoušejte, odpoví vám to, že je nainstalovaná novější verze.

doplněno 12.11.13 15:19:

Ale asi by stálo se podívat na slunecnice.cz/... , případně stahnout a použít.

doplněno 12.11.13 15:50:

A ještě jedna možnost, možná ta nejlepší zive.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]