Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje video v DVB-T

Od: hejkalkailo* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím o radu,synek mi vymazal něco z ntb a rozhodil nastavení monitoru-divně se zobrazují ikony i při zapnutí ntb se divně načítá monitor a jde pomalu i načítání netu. Nejhorší je,že jsem v ntb měla nainstalovanou tv- DVB-T USB21B a normálně fungoval,ale teď se mi načtou jen ikony s obrázkem programu a video nejde-zvuk funguje. Prosím o radu jak znovu zprovoznit video v tv- nebo se tu přejím čokoládou :)

Ilo

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

TV mi přijde v posledních letech natolik nestravitelná, že jsem čokoládu definitivně upřednostnil před TV už asi před pěti lety a nemám pocit, že bych o něco přišel. Naopak jsem získal nějaký ten pohodový kilogram navíc.

Ale pokud máte pocit, že jste do té čokolády ještě nedozrála, tak si zkontrolujte nastavení rozlišení. Nepíšete jaký máte systém, ale většinou stačí kliknout pravým tlačítkem na plochu, - vlastnosti - nastavení. Tady je dole potenciometr rozlišení, které by mělo odpovídat rozlišení vašeho monitoru, u NTB vetšinou potáhnout co nejvíc doprava na nejvyšší, stejně tak "kvalita barev" na "nejvyšší". Některé hry občas "zapomenou" zapnuté rozlišení menší. Pokud nebude problém zde, pak je potřeba zkontrolovat ovladač GK.

hejkalkailo*
hodnocení

Děkuji za odpověď, nastavení jsem zkoušela,ale na ty nejvyšší hodnoty jsou ty ikony na ploše moc veliké,tak jsem nechala 24 bitů a 1024x 768 . Mám vše legální a Acer Aspire 3100 a xp home 2002.Jak zkontroluji ten ovladač gk? Jsem blond :)

Děkuji

Ilo

výtka
Upozornění od sys hejkal 13. 11. 2013 09:25:14
Ilo, máte vnitřní poštu!
Ikona mobilu, druhá z levé strany oranžové lišty nahoře.

hodnocení

0x

Asi je špatně nastaveno rozlišení. Upravit v Nastavení zobrazení, vybrat nejvhodnější rozlišení.

doplněno 12.11.13 13:28:

Buďto v ovladači grafiky anebo v Zobrazení, obojí je ve Start-Ovládací panely

hodnocení

0x

Zdravím, předpokládám, že máte k NTB administrátorská práva. (nemusí být pravda). Následně příslušný SW ještě pro jistotu odinstalovat a znovu přidat. (Mezi tím vypnout PC - nejen restartovat). Zkoušet. Nevidím důvod proč by to neběhalo. Když tak navštívit někoho zkušenějšího.

Ať se podaří

No a pokud jste přišel o nějaká soukromá data, pokusit se obnovit Ze SW třeba na FLASH. Pak už máte smůlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]