Ahoj, rad bych pozadal o radu jak mam prekopirovat soubor co mam v PC do PS3. Soubor je soucast hry na PS3, vsechny ostatni soubory jsem uz z PC dal na externi disk a nasledne zkopiroval do PS3, ale pouze jeden jediny soubor nejde dat ani na externi disk (2tera - 200gb volno) a ani na 8gb flasku, soubor ma cca 6gb a je ve formatu WMP (wndows media player?) Tu hru jsem normalne hral jak z exteraku, tak z hdd Ps3, ale uz jsem ve fazi, kde ten soubor chybi, ted uz jen tam nakopirovat ten soubor a muzu pokracovat. Nevi prosim nekdo z Vas jak na to? Moc si celkove z PC nerozumim, tak se pripadne omlouvam za hloupy dotaz. Dekuji.
Dobrý den, problém je zřejmě ve formátování ext. HDD. Filesystém FAT32 umožňuje nahrávání souborů jenom do velikosti 4 GB. Pokud je soubor větší (např. 6 GB), tak musí být formátováno na filesystém NTFS. Pozor - formátováním přijdete o data na disku nebo flashce. Tedy data si zálohovat a disk nebo flashku zformátovat na NTFS. Zdravím!
doplněno 12.11.13 11:33:
Já PS3 nemám, ale našel jsem o tomto článek, ve kterém (pokud jsem to pochopil) je uveden free program, který umí konvertovat NTFS do FAT32 bez ztráty dat. Nejdříve tedy flashku zformátovat na NTFS, uložit na ní ten velký soubor. Potom v tom programu zformátovat zpět z NTFS na FAT32 a vyzkoušet, zda to PS3 načte.
Ale, nemám to vyzkoušené a možná je i jiné řešení.
Nemáte zač a dejte vědět, jestli to funguje. Raději pracujte s kopií toho velkého souboru, aby Vám zůstal i původní.
ps3game
Moc dekuji za odpoved, dam se do toho.
ps3game
Mel bych jeste na Vas dotaz. PS3 uvidi usb pouze takove, ktere je naformatovano na fat32, takze kdyz moji flashku (8gb) naformatuju na ntfc, tak soubor nahraji sice, ale PS3 ho neuvidi, takze co s tim?
ps3game
Nezbyva nez vyzkouset, zkusim a napisu sem. Dekuji.
ps3game
Takze soubor prekopirovan a uz zase hraji. Bylo potreba stahnout ps3splitter program, ktery dokaze soubor vetsi nez 4gb rozdelit tak, aby se mohl dat na externi disk, ktery musi byt naformatovan na fat32, jinak ho ps3 nevidi. Vase rada a odkaz nepomohl, protoze na externi disk s formatem fat32 se proste vetsi soubor dat neda, program z odkazu slouzi k preformatovani ntfc na fat32 pri zachovani souboru. Pri souboru na ntfc a snaze zformatovat na fat32 to neslo z duvodu velikosti pres 4gb. Takze pro ostatni, ps3splitter, rozdelit, dat na exterak a pres multimana nahrat na hdd ps3 do spravne slozky, multiman si sam na hdd ten soubor zase spoji. Kazdopadne moc diky za rady a snahu pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.