Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mam takový docela velký problém.Youtube a FB se mi zobrazuje pouze ve formě textu,bez obrázku,reklam a toho všeho...Nechápu co se stalo.A to už mi švagr 2x preinstaloval Windows.Mám Win7.V každém prohližeči je stejná chyba.Zkoušel jsem i CCcleaner,jak jsem se někde dočetl.Nahrál jsem nejnovější JAVU.Pak NET framework a pořád nic.Jsem bezradný Děkuji za každou radu a prosím,ať to pochopím.Nejsem v PC problémech zrovná zběhlý
Dobrý den, myslím, že Vám chybí Adobe Flash Player, který se instaluje přímo do prohlížeče.
Musíte si vybrat ten správný pro Váš prohlížeč a OS. Zdravím!
doplněno 12.11.13 00:07:Tak Vám to asi blokuje antivir nebo firewall. Také povolte cookies v prohlížeči.
doplněno 12.11.13 00:44:Já se pohybuji na internetu pod OS Linux, tak takové "radosti", jako antivir nebo firewall neřeším. Firewall by měl chránit PC před útoky z internetu. Když je nastaven přísně, tak zase něco blokuje nebo Vás někam nepustí. Asi se podívejte do nastavení firewallu a zkuste něco povolit nebo zakázat a vyzkoušet.
doplněno 17.11.13 19:19:Ještě si znovu zkontrolujte, jestli je ten firewall skutečně vypnutý. Někdy se stává, že ho OS opět spustí.
Adobe flash player jsem uz taky naistaloval.Restartoval jsem Pc a pořád stejný problém.Nevim jak dál
Tak heureka,konečně vto fičí.Vypl jsem celý firewall,restartoval komplet celý pc i router a jede toooo :D Děkuji moc za radu.A co se týče toho firewall,nevadí,že je celý vypnutý? Hrozí mi něco?
Tak nic Chvilu to jelo a pak nesel FB a ted uz i Youtube nejede.Zitra jdu do firmy,ktera dodava net.Jine vychodisko nevidim
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.