Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu:Tiskla jsem si z NETu odborné stránky a najednou mi tiskárna-hlásila červeně chybu.Vypla jsem ji a znova "naskočila",ale asi na 5 listech mi to tisklo jen úvodní řádek.V rámci "šetření" jsem těchto 5 listů papíru znovu opatrně srovnané otočené dala do zásobníku a zkusila tisknout.Tiskárna si vzala všech těch 5 najednou a zasekla se/asi má pečlivost nebyla dokonalá/.Sundala jsem kryt a opatrně mechanicky ty papíry vyndala.Byly lehce pomačkané,vyndat šly.Potom jsem již samozřejmě s novými papíry zkusila tisknout a fungovalo to vše dobře.Až na jeden problém:Při pravém okraji se po celé délce listu papíru asi 1cm od kraje táhnou 2 souměrné šedivé lehce rozmazané čáry celkem o šířce cca 2x0,5 cm.Nevím si s tím rady.Poradíte,co s tím?Moc děkuji za ev.radu.S.
takto se projevuje znečištěný nebo poškozený fotoválec; vidím to na servis, pokud nejste znalá problematiky; jinak se může oprava prodražit o fotoválec
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.