Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sdílení UPC internetu přes Wifi

Od: end3* odpovědí: 5 změna:
Caw chcem sa opytat na jednu vec.Ked mam internet od upc a chcel by som do pc dat wifi kartu Well WIFI-PCI dual-band adaptér 802.11a/b/g, 108Mbps, bude to normalne vysielat signal?Za odpoved dakujem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No bude ale o co ti jde konkrétně?
end3*
hodnocení

do normalneho pc dam kabel a potrebujem aby mi fungoval internet aj na notebooku.
Nooo mělo by ti to jít, zvláště pokud tedy karta umí pod tvojim systémem udělat APčko, to pak třebas přemostíš spojení, nebo si s tim jinak pohraješ, ale popravdě má to cenu? Když budeš chtít z noťasu na net tak budeš muset pustit i pc a ještě k tomu budeš mít tuhle anténu schovanou za pc takže dosah opravdu paráda. Karta stojí cca 300, přidej řekněme 400, za to koupíš router i s wifi, bude stačit když poběží jen ten routr, na net budeš moc kdykoliv z čehokoliv toť muj názor
end3*
hodnocení

Teraz ked som sa nad tym zamyslel asi mas pravdu.Vdaka za pomoc
jacktheripper*
Ahoj, mám problém s nastavením wifi routeru a wifi karty od Edimaxu...zezačátku vše fungovalu po původním nastavení skvěle. Po měsíci začal haprovat signál, taxem to resetoval, přenastavil vše podle user guide na původní nastavení a od té doby se mi moje wifi karta nechce přihlásit k routeru co mám v obyváku napojenej na UPC. Píše mi to stále disconected, přitom ten svůj router vidím a signál mám dobrej...jako by mi to někdo zahesloval, nebo to nechtěla pustit brána firewall...? Všecko jsem zkoušel a furt nic... dík za jakoukoliv radu. Jeník

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]