Caw chcem sa opytat na jednu vec.Ked mam internet od upc a chcel by som do pc dat wifi kartu Well WIFI-PCI dual-band adaptér 802.11a/b/g, 108Mbps, bude to normalne vysielat signal?Za odpoved dakujem
Nooo mělo by ti to jít, zvláště pokud tedy karta umí pod tvojim systémem udělat APčko, to pak třebas přemostíš spojení, nebo si s tim jinak pohraješ, ale popravdě má to cenu? Když budeš chtít z noťasu na net tak budeš muset pustit i pc a ještě k tomu budeš mít tuhle anténu schovanou za pc takže dosah opravdu paráda. Karta stojí cca 300, přidej řekněme 400, za to koupíš router i s wifi, bude stačit když poběží jen ten routr, na net budeš moc kdykoliv z čehokoliv toť muj názor
end3*
Teraz ked som sa nad tym zamyslel asi mas pravdu.Vdaka za pomoc
jacktheripper*
Ahoj, mám problém s nastavením wifi routeru a wifi karty od Edimaxu...zezačátku vše fungovalu po původním nastavení skvěle. Po měsíci začal haprovat signál, taxem to resetoval, přenastavil vše podle user guide na původní nastavení a od té doby se mi moje wifi karta nechce přihlásit k routeru co mám v obyváku napojenej na UPC. Píše mi to stále disconected, přitom ten svůj router vidím a signál mám dobrej...jako by mi to někdo zahesloval, nebo to nechtěla pustit brána firewall...? Všecko jsem zkoušel a furt nic... dík za jakoukoliv radu. Jeník
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.