Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usb porty

Od: marta52* odpovědí: 8 změna:

Je možné, aby na počítači vypadly všechny USB porty? Včera poprvé a dnes ještě 2x jsem najednou vůbec nemohla ovládat počítač, mám bezdrátovou klávesnici i myš a nefungovaly ani v jednou USB portu. Musela jsem počítač vypnout hlavním vypínačem, znovu zapnout a pak teprve fungovat začaly (znovu se naistalovaly). Co se s tím dá dělat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mrknul bych do biosu na nastavení USB klávesnice a myši. Pomíjím problém se slabými bateriemi.

matrix*

Sorry, ale já v Biosu nemám nastavení USB klávesnice a myši?! Múžete to přiblížit? Mám Acer a toto mám ve správci zařízení. Nemohl jste se zmýlit? Děkuji za případnou odpověď.

Každý bios je jiný, ale mělo by to být v nastavení periferií. Pokud je špatná baterie cmos, může docházet k původnímu nastavení biosu a tím pádem nemusí fungovat USB myš+klávesy.

Usb porty
matrix*

Takže jestli jsem to dobře pochopil tak každý noťas to má jinak. U Aceru to je dle mého ve správci. Děkuji za odpověď.

matrix*
hodnocení

0x

Je to neuvěřitelné, ale včera se mě sekala myš, jako blázen a nešlo s tím nic udělat. Až dnes dopoledne to bylo v pořádku. Stále mě to psalo ovladač se nepodařilo nainstalovat. Bylo to u všech 3 USB portů. Za 2 roky se mě toto nestalo. Je možná taková náhoda? Ještě dotaz nemáte ESET NOD 32 zkušební verzi? Pokud ano, tak vám napíši vysvětlení. Mějte se fajn. :)

marta52*
hodnocení

tak u mě je to podobné, najednou přestanou fungovat v počítači všechny USB porty, počítač musím vypnout vypínačem, po opětovném nastartování se porty vlastně znovu naistalují a pak vše funguje, tohle se opakovalo včera i předevčírem.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, někdy je příčina odpojování portů USB v nedostatečném napájení. Ve zdroji je prach, je špatně chlazen a nedává potřebnou energii do USB portů. Stačí zdroj vyčistit. Zdravím!

matrix*
hodnocení

0x

Pro všechny jimž se seká nebo sekala myš,závada není na vaší straně (pravděpodobně). Zde je odkaz na úterní aktualizace tj. 12.11.2013. Microsoft asi zjistil chybu s myšmi a vydal proto aktualizaci pro trhající se myš. extrawindows.cnews.cz/... Ať to všem funguje v pohodě. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]