Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber počitace

Od: eb2* odpovědí: 9 změna:

Dobry večer,

Potreboval bych poradit ktera sestava je nejlepsi?
alza.cz/...
alza.cz/...
alza.cz/...
stolni-pocitace.heureka.c/...
Děkuji za odpoved:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V každým případě bych se velkým obloukem vyhnul jakýmkoliv hotovým sestavám, ale nechal si komp postavit podle sebe a potřeb.

eb2*
hodnocení

dekuji za odpovedi tak bych se chtel este zeptat nenapsal by ste mi nejakou sestavu na nastavajici rok dekuji

eb2*
hodnocení

Ke hrani novejsich her ... :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Nejlepší je 1 link, ale i tak jde o předražený sestavy. Tyhle sestavy najdeš nové se zárukou do 15000Kč :)

fido*

zdroj 300w? tak já měl už před ani nevím od kdy jsem ho měl ale asi 12 let, už tenkrat 350W. proboha davat někam 300W to je vysměch.

Zdroj aspoň 500W, dnes už je to levné.

kangaroo*

Tak detailně jsem popisky zas nečetl :)

fido*
hodnocení

0x

neblazni, jsou to celkem ořezané kusy a předražené.

Vzdy jsem měl počítač kolem 100 tisíc a upgradoval, a po te co konečně shořel, jsem si udělal za 11 a je to lepší než cokoli co odkazuješ a to už ho mam asi dva roky.

neblazni, najdi kamoše, co ti ho za 500 postavi a ušetříš, nebo udělaš 2x lepší.

praivo*
hodnocení

0x

Za mě ta třetí (nejlepší kombinace CPU s GPU).

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Zaměřím se jen na dva nejdůležitější komponenty, procesor a grafickou kartu:
Sestava č.1 - sice má z uvedených nejlepší procesor, ale bohužel nejhorší a na dnešní dobu už docela slabou grafickou kartu
Sestava č.2 - z uvedených sestav nejhorší procesor, grafika vynikající
Sestava č.3 - už to tu zaznělo, nejlépe vyvážená sestava ohledně procesoru a grafiky

Nicméně si myslím, že za těch cca 18000 - 20000 Kč by to šlo udělat lépe, a sice:
18000 Kč: czc.cz/...
20000 Kč: czc.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]