Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr notebooku

Od: jiristransky® odpovědí: 4 změna:

Pomůžete prosím najít pracovní notebook s těmito parametry?

značka: ideálně IBM/Lenovo, DELL
CPU: Intel C2D/I3/I5 (2,0 GHz a výš)
RAM: Min 2GB
HDD: Min 250GB
GPU: ideálně dedikovaná s VRAM 256MB
Rozlišení: min 1280x1024
Porty: FIREWIRE IEEE1394

Cena kolem 5.000kč

Má představa je něco takového: pc.bazos.cz/...

s prodejcem tohoto konkrétního kousku jsem se však domluvil, že se na notebook přijedu podívat a případně koupit, ale po dostavení se na místo určení schůzky se prodejce nedostavil a přestal zvedat telefony - cesta z neratovic do prahy uplně zbytečně :/ Na dobírku se mi notebook kupovat nechce (bojím se, že prodejce může cokoli zamlčet - např zaheslovaný bios, nefunkčnost některé komponenty atp).

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Lenovo jsem ti chtěl taky navrhnout. Na Aukru jeden eshop prodává se zárukou Lenovo i3, 4GB,250GB,HD grafika,licence Win7 vojensky testováno v ext. podmínkách za 5200Kč, ale vystavuje 2-3ks a po těch se většinou do pár hodin zapráší. Já jsem ho kupoval po víkendu známému a max spokojenost. Prostě Lenovo/IBM, tak to zkus jestli to vystavějí v pondělí-úterý.

hodnocení

Právě IBM/Lenovo jsem měl, a byl jsem nadmíru spokojenej, proto nad ním znova uvažuji.

Můžeš mi prosím hodit nějaký link nebo poznávací znamení toho eshopu na aukru? Mám Vážný zájem a nemám problém připlatit. osobně bych se spokojil s horším strojem, ale lenovo s i3 cpu za 5k je více než slušné a za zhlédnutí to stojí.

Děkuji

Jirka

kangaroo*
hodnocení

0x
hodnocení

děkuji :)

jen otázka - nikde to u toho popisu nevidím. Má tento model FireWire port? (IEEE 1394)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]