Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám ntb acer a potřebuji reinstalovat, nicméně pře erecovery to nelzerovnou , takže přes tento program musím vytvořit disk. Ale vůbec nevím co dělat až disk budu mít hotový. Poradíte někdo jak reinstalaci spustit.
? Děkuji moc
na infolince mi řekli, že normálně vložím CD a zapnu a ono to nabootuje z toho, já se toho ale strašně bojim, že zkazím celý počítač a momentálně jiný nemám. ..
nerozumiem trosku tomu ako chces vytvorit disk... vacsinou sa to robi tak, ze sa pri nainstalovani windowsu a ktomu potrebne programy zalohuju a pritom sa vytvori bootovacie cd, ktore pri spadnuti windowsu dokaze zalohu najst a vyvolat ju..
pokial mas zalohu original od vyrobcu v notebooku tak pro zapinani pc sa obvikle stlaca F10 alebo alt+F10 treba skusat..
pokial teda mas zalohu v pc a ktomu aj cd, tak po vlozis cd do mechaniky a das restartovat PC bud ti cd sam najde, ale budes magat pri zapinani (este pred zobrazenim loga windows) bud F10, F11 alebo F12 pre bootovacie menu a tam si vyberies so sipkami dvd roku s stlacis enter...
skus popisat viac...
je tam program v tom počítači a ten mi nabídl vytvořit cd se soubory kter uvedou pc do stav u jako z výroby, tak mám teď dvě dvd jako bitovou kopii disku tak jak pokračovat, vložit do pc při zapnutí a dál?...
doplněno 10.01.14 18:17:tedy ne kopii disku samozřejmě ale kopii systému jako z výroby
doplněno 10.01.14 18:43: Tak uz jsem se dostal nakonec :D do toho programu jinudy jinak dekuji moc za snahu mi pomoci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.