Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačítají se stránky

Od: kenseiarrs* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.
Už mě to fakt slušně řečeno štve. Všechno jelo v pořádku, až do dneška. Prostě se mi nenačtou skoro žádné stránky. Jen facebook, stránky o Metinu, google a tato poradna. Jinak to nenačte skoro nic, ani stránky z google. Už nevím, co mám dělat. Zkoušel jsem restartovat router i notebook, volal jsem do o2, jestli u nich není nějaké chyba, ale prý ne. Na telefonu se mi některé stránky normálně načtou, ale třeba když chci z prohlížeče pustit video na youtube, tak se to nenačte, jinak z aplikace ani. Na notebooku jsem zkoušel nainstalovat drivery, ale nic. Zkoušel jsem nainstalovat snad všechny prohlížeče, co existují, ale taky nic. Neví prosím někdo, co s tím? Internet mám od O2, se kterým jsem velice spokojen a nikdy s ním nebyl problém. Na notebooku mám Windows 8.
Děkuji za každou pomoc.

doplněno 09.11.13 15:30:

Tak už mi ty stránky nefungují ani na mobilu. Zkoušel jsem znovu volat na O2, ale tam žádný problém nemají. Prý je problém v mobilu a počítači. Skvělý přístup.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Jaké drivery jste instaloval?

ondra97*
hodnocení

0x

Něco podobného se mi stávalo po napadení virem. Zkuzte projet PC antivirem a uvidí se.

kangaroo*
hodnocení

0x

Když otevřeš příkazový řadek DOSu (černé okno) a napíšeš: ping www.seznam.cz nebo ping www.google.cz

co ti to napíše?

Problém možná bude v DNS jmenování adres, kdy router a PC nedokáže správně převést jmené adresy na IP adresy číselné.

Zkus taky se přes prohlížeč nalogovat IP adresou na tvůj router doma ať se sníží další poruchy.

Na routeru všechny LEDky svítí jako vždy?

Zkus taky na chvíli odpojit a připojit LAN kabel od routeru

Máš nastaven DHCP nebo pevné IP adresy?

DNS server máš nastaveno stejnou IP adresu jako Gateway (router)?

iz*
hodnocení

0x

Pokud jsou problémy s připojením v NB i v mobilu, jde z 99.99 % o problém u poskytovatele připojení k internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]