Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Číslování stránek ve Wordu 2007

Od: anetaa odpovědí: 8 změna:

Zdravím, věděl by někdo, jak číslovat stránky tak, že třeba číslování začne až od 3. stránky, ale měla by to být stránka 1.? Díky za radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No ve wordu se to dělá přesněji jinak. Ve tvém případě dáš na konci druhé strany- záložka rozložení stránky/konce/další stránka a číslování vložíš až od třetí stránky

anetaaa
hodnocení

No ale mně se jedná, aby od té třetí strany se to číslovalo od 1, čtvrtá strana by byla 2 a tak dále.. a nějak mně to podle toho návodu nejde.

No dyď jo. Na konec druhé stránky vložíš konec oddílu a číslování ti půjde od třetí stránky

doplněno 09.11.13 13:40:

Klepni si pak na třetí stránce na číslování, dej přes pravé tlačítko formát číslování stránek a odškrtni si pokračovat z předchozího oddílu a začít od 1

anett*
hodnocení

No přesně tak jsem to udělala a sice na 3. stránce se mi objevila stránka 1., ale na první stránce se taky objevila strana 1. a potom na 4. už nebylo nic..

No protože máš číslování vložené i na prvních dvou stránkách a pokud jde o tu další tak to sis buď vložila další oddíl bez číslování, nebo něco podobného. Zkus si to na vovém dokumentu, který není poznamenám pokusama a to je vážně jednoduché. Tady máš obráznový návod totoslav.blogspot.cz/...

aanet
hodnocení

Moc mi to pomohlo, konečně se mi to povedlo. Díky moc!

hodnocení

0x

U stránek, které nechceš, aby se do číslování započítaly, dej ve vlastnostech stránky jiný typ stránky. (Já v OpenOffice dávám první stránka.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]