Nejste přihlášen/a.
Zdravím, věděl by někdo, jak číslovat stránky tak, že třeba číslování začne až od 3. stránky, ale měla by to být stránka 1.? Díky za radu.
No ve wordu se to dělá přesněji jinak. Ve tvém případě dáš na konci druhé strany- záložka rozložení stránky/konce/další stránka a číslování vložíš až od třetí stránky
No ale mně se jedná, aby od té třetí strany se to číslovalo od 1, čtvrtá strana by byla 2 a tak dále.. a nějak mně to podle toho návodu nejde.
No dyď jo. Na konec druhé stránky vložíš konec oddílu a číslování ti půjde od třetí stránky
doplněno 09.11.13 13:40:Klepni si pak na třetí stránce na číslování, dej přes pravé tlačítko formát číslování stránek a odškrtni si pokračovat z předchozího oddílu a začít od 1
No přesně tak jsem to udělala a sice na 3. stránce se mi objevila stránka 1., ale na první stránce se taky objevila strana 1. a potom na 4. už nebylo nic..
No protože máš číslování vložené i na prvních dvou stránkách a pokud jde o tu další tak to sis buď vložila další oddíl bez číslování, nebo něco podobného. Zkus si to na vovém dokumentu, který není poznamenám pokusama a to je vážně jednoduché. Tady máš obráznový návod totoslav.blogspot.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.