Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prohlédnout prezentaci (exe) v TV?

Od: delta® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Mám vytvořenou prezentaci v programu Faststone, má příponu exe. Dá se "nějak" upravit, aby šla promítnout v TV? Mám TV LG 42LS5600. Nebo existuje nějaký program, ve kterém by se dala vytvořit prezentace, která by se v TV dala prohlédnout? Děkuji. *nevi*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

z powerpointové prezentace (PPT, PPTX) by šlo udělat video, které televize přehraje. S prezentací si žádná televize neporadí a už vůbec ne ve spustitelném souboru pro windows.

Nenabízí Faststone i jiné možnosti uložení než EXE? Popř. jaké?

hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Já to moc nevyužívám, ale třeba naposled jsem otci převedl manuál ot auta, kde se nedal sehnat kniha a navíc na 42" TV se mu to i lépe čte. Tak jsem mu klasicky stáhnul ebook scan v PDF a ten převedl do JPG a pak pustil jako prezentaci nebo pouštět libovolně přes DO. Určitě existují programy na převod JPG do AVI, MPG,.. videa jen nevím jestli budou úplně free nebo na delší prezentaci. Dejte vyhledat v Google EXE to AVI nebo PPT(JPG) to AVI a uvidíte.

doplněno 08.11.13 22:03:

Nebo i stačí připojit notebook či PC k TV a už jen PLAY :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]