Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Potřeboval bych odbornou pomoc. Mam pc AMD athlon 64 3500+, 2x1024MB ram kingmax original, HDD 80gb, zdroj 300w, základovku gigabyte M55S plus s inegrovanou grafikou gforce 6150. Dokoupil jsem si grafiku fgorce 7900gs 256mb, HDD 160gb a zdroj 600w. Když zapojim pc na tu novou grafiku, tak někdy běží v poho, ale za čas se mi ho nepodaří nastartovat, tak ho vypnu a odpojim grafiku a necham tam tu integrovanou a spustim, čekam chvilku, v HDD jako kdyby něco cvakalo, pak to pípne a teprv asi po půl minutě od zapnutí se teprve nahodí bios a načítá se...pak to běží. pak se mi to stane zase naopak, že s tou integrovanou mi to nejde spustit, tak musim přepnout na tu novou a pak to jde...Ted se mi stalo že nejde už PC spustit ani s jednou zapojenou. Zapnu to, v počítači to pípne a obrazovka se hosí do nouzovýho režimu a prostě už nic nenaběhne..Dík moc za radu
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
monty*
No já myslim že ten novej zdroj neni vadnej, dělalo to i u toho starýho, právě na tu mojí grafiku je min.350w co sem čet, ale komp mi šel půl roku bez problémů...až ted. Slyšel sem i cvakání v HDD tak sem si dokoupil HDD a pro jistotu i ten zdroj. V tom biosu sem nic nepředělával, nejde mi totiž už ani naběhnout ( no jak kdy, někdy to spustim, ale většinou ne ).
monty*
No je to možný že deska, když sem si do ní dával procesor atd tak se mi zdá že je malinko prohlá...Dal sem radši toho kompa do opravny a dneska sem tam volal, oprava stojí 1800,- a ptal jsem se jestli tam byl nějakej problém v hardwaru a oni že prej ne, že nic nevyměňovali, ale neřekli mi přibližně co s tim bylo, takže zajímavý no...ale přesto díky. čau
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]