Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Epson sx435w - náplň

Od: stirecek* odpovědí: 8 změna:
Dnes jsem koupil tiskárnu a chtěl bych vědět, kde nakupujete barvy. Originály jsou dražší než celá tiskárna a to se mi dávat nechce. Našel jsem multipack za 150kc 15ml v každé barvě. Prý je ale nutné dokoupit resetovac, jinak prý tiskárna nevyužije celou náplň. Taky jsem viděl na aukru plnící sady - barvy plus cartridge, plnění vypadá jednoduše, ale na výběr je buď s cipem, bez cipu nebo samoresetovaci... Tak a tady končím, poněvadž jsem tiskárnu nikdy neměl a vysvětlení polopate jsem nikde nenašel.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

duha*
hodnocení

0x

nakupuju v GIGAPRINT protože originál barvy jsou příšerně drahý beru multipack i samostatné barvy a funguje to super mohu jen doporučit

laik*
hodnocení

0x

15ml za 150kc? U TonerSyp muzes koupit 1 litr za 644Kc *frajer* *palec*

Osobni zkusenost s tim ale nemam.

jmhad*
hodnocení

0x

Buď na www.tisknulevně a nebo v prodejně K+B expert.Tam je např. celásada na Epson za 500

stirecek*
hodnocení

Laik: litr barvy než vypotřebuju, toho se ani nedožiju :)

Jmhad: tiskárnu jsem v kábéčku kupoval, ty sady tam mají, ale tuším po 3mm v každé barvě, větší jsou za sedm stovek. Na aukru jsem našel 460ml za pětistovku.

aukro.cz/...

Spíš mě zajímá, co je to ten samoresetovací čip. V nabídce má i naplněné s čipem, nebo bez čipu.

aukro.cz/...

laik*
Co je a proc je potreba samoresetovaci cip.

duha*
hodnocení

0x

tk jsem právě koukal na náplně pro vaši tiskárnu a tady máte odkaz já náplně odebíram už dva roky a čipy a přihlášení barev do tiskárny absolutně bez problémů Epson Stylus SX43/...

stirecek*
hodnocení

Takže pokud to správně chápu, musím brát ty s cipem. Anebo si pořídit resetovac a plnit si sám. A co potom znamená "samoresetovaci"?

Samoresetovací by se měla resetnout když ji vyndáš, doplníš a zandáš do tiskárny, otázkou jen je zda podle hladiny a nebo vždy na max. Zatím jsem nepoužil tak nevím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]