Dobry den, asi v pondeli odpoledne se mi stala s mym notebookem nestastna vec! byl jsem na fb a a delal jsem si u toho ukol do chemie- voda+sul-krystalizace..Nez jsem to dal na topeny, omylem jsem si ho polil hned jsem ho asi po 5.sekundach rychle vzal a vylil jsem z neho tu vodu, ale on se po tom jak se to rozlilo , tak se sam vypl :/ mam ho od prazdnin a mam z toho uplne strach ze uz je mrtvej :/ Kanos ve skole mi rikal ze uz je v haji! ale ja tomu neverim! :/ prosim odepiste mi mam notebook od znacky Compaq-tato znacka neni moc znama :/
Takove veci je treba resit ihned ne tyden potom. Navic neslo o cistou vodu, ale roztok. Sance mozna je, ale nerekla bych, ze velmi mala. doplněno 07.11.13 22:00:
A největší nesmysl je ho zapínat v takovém stavu.
zajixxx*
Ta sůl mu dá na zadek..., i když po pravě možná pojede, ale životnost bude mít zkrácenou jistě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.