Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Politý notebook - sám se vypnul

Od: dominikselena odpovědí: 13 změna:
Dobry den, asi v pondeli odpoledne se mi stala s mym notebookem nestastna vec! :( byl jsem na fb a a delal jsem si u toho ukol do chemie- voda+sul-krystalizace..Nez jsem to dal na topeny, omylem jsem si ho polil hned jsem ho asi po 5.sekundach rychle vzal a vylil jsem z neho tu vodu, ale on se po tom jak se to rozlilo , tak se sam vypl :/ mam ho od prazdnin a mam z toho uplne strach ze uz je mrtvej :/ Kanos ve skole mi rikal ze uz je v haji! :( ale ja tomu neverim! :/ prosim odepiste mi :( mam notebook od znacky Compaq-tato znacka neni moc znama :/

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Časem lidstvo na ten FB normálně umře. Zatím ti dost určitě umřel notas. A tak si alespon odpočneš od FB.

praivo*
hodnocení

2x

Compaq je HP.

1. Pokud jsi to ještě neudělal, OKAMŽITĚ vyndej baterii!

2. Rozeber ho (úplně, tak, abys měl vyndanou i základní desku). Návod najdeš na internetu hledej (compaq [model] maintenance guide).

3. Všechny komponenty umyj lihem nebo IPA a nech důkladně vyschnout - NEPOKLÁDAT NA TOPENÍ!

4. Pak ho zase slož, vlož baterii a doufej, že naběhne.

dominikselena
hodnocení

A nebylo by lepsi ho dat do servisu?

To samozřejmě můžeš, dát ho do servisu. Vymění desku a až ti řeknou cenu, půjdeš si radši koupit novej.

dominikselena
hodnocení

Aha.. :( tak ja zkusim jakyho kamose..treba toho kterej mi to rekl on celkem tomu rozumy :) ale asi by jsem mel hned zitra ze?

V úterý už bylo pozdě.

dominikselena
hodnocení

Tak myslis ze uz nepojede?
praivo*

Jet to může, otázka je, jak dlouho.

praivo*

Pozdě bylo už v pondělí v podvečer, tohle se musí řešit okamžitě (nebo aspoň vyndat baterie).

hodnocení

0x

Moc nadějí tomu nedávám.

dominikselena
hodnocení

Achjo :/ tak ja to zitra zkusim..doufam ze bude ve skole. :(

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Takove veci je treba resit ihned ne tyden potom. Navic neslo o cistou vodu, ale roztok.
Sance mozna je, ale nerekla bych, ze velmi mala.
doplněno 07.11.13 22:00:

A největší nesmysl je ho zapínat v takovém stavu.

zajixxx*

Ta sůl mu dá na zadek..., i když po pravě možná pojede, ale životnost bude mít zkrácenou jistě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]