Nejste přihlášen/a.
mam problem stranky se nacitaji velice pomalu pri zjisteni rychlosti mam internet rychly ukazalomi to nekolikrat kolem 40mega mam internet pres opticky kabel kdyz se pripojim s tabletem nebo telefonem internet naskoci rychle i stranky to nacita velmi rychle ale pocitac nacita velmi pomalu cekam kolikrat i pul minuty.cim to je muze to byt pocitacem a je nejaky program na zjisteni jestli bezi vsechny komponenty v pc tak jak maji nebo jestli jsou spatne dekuji
Čistíte počítač? Mám na mysli čistit od dočasných souborů.
K dispozici například CCLEANER - osvědčený, vyzkoušený, ale nevím jaký máte operační systém.
stahuj.centrum.cz/...
Zkuste aktualizaci FF a pak spustit speedtest.net/... nejlépe s Prahou a výslednou rychlost nám napište - zatím to vypadá na slabý wifi signál, Jakou kartu máte v PC?
kartu vpcmam via rhine II fast ethernet adapter problem je to ze to blbne tak 2-3 dny a nepomuze ani to kdyz kabel pichnu primo do pc rychlost jsem chtel zmerit ale po zmacknuti tlacitka begin test to nic nedela
Pokud máte možnost připojení LAN kabelem, zapojte kabel, restartujte PC a zkuste test spustit znova. Ozvěte se, co se bude dít.
doplněno 07.11.13 20:22:Před spuštěním testu musíte vybrat cíl.
zkousel jsem to a nic tak jsem zkousel rychlost unternetu na www.rychlost.cz
To vypadá dobře, ještě zkuste stejnou stránku ( třeba Seznam) načíst přes FF a pak přes IE, jestli je rozdíl v rychlosti.
tak jsem vyzkousel IE aje o hodne rychlejsi nez mozilla tohle jsou vysledky rychlosti na IE
Takže odinstalujte Firefox, nainstalujte posledni verzi mozilla.cz/... , hned v doplňcích zakažte Java Toolkit a mělo by to být OK. Ozvěte se, jak to dopadlo.
tak jsem udelal presne jak jste napsal a nepomohlo ani to rychlost v mozille pomala downoload 4700 kbit/sec a upload 33000kbit/sec a kdyz zmerim rychlost v IE TAK MAM TOTO
Tak už se vzdávám. Obraťte se, prosím, přímo na forum.mozilla.cz/... a problém včetně výsledku testů (porovnání IE a FF) položte přímo tam. Myslím, že myšlenka, že by IE uměl něco lépe než FF je popožene !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.