Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ 5 - nezobrazují se tzv. čertíci a údaje

Od: axelcz odpovědí: 1 změna:
Zdravim všechny...
Mám takový malý problém s ICQ a tak bych Vás chtěl poprosit o pomoc. Nedáno jsem přeinstalovával windows a když jsem nainstaloval ICQ 5.1 tak jsem zjistil, že je něco v nepořádku... U všech verzí ICQ 5 se mi u kontaktů nezobrazují tzv. "čertíci" a údaje mých kamarádů. Zkoušel jsem, zda budu mít tento problém i u jiných verzí, ale k mému překvapení funguje u verze ICQ 6 vše tak, jak má.Tento problém mě trápí pouze u verzí programu 5.0/5.4/5.10/... Zkoušel jsem program několikrát přeinstalovat, jenže nic nepomáha a už si se svým problémem nevím rady? Neměl někdo z Vás podobný problém, nevíte náhodou, jak ho vyřešit? Pokud ano, moc díky za každou pomoc.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

codik
hodnocení

0x
no mam ten samy problem akorat jsem nezkousel jine verze kazdopadne certiky vem cert a info o lidech si jde zobrazit aspon pres prave kliknuti na jmeno contact details

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]