Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MSASGui.exe

Od: nom* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
v pc se mi objevila chybová hláška, že MSASGui.exe přestal pracovat - ale nyní jsem se doslechl, že je to prý vir - co s ním mám tedy udělat? Prý to způsobuje přehřívání mého Ntb. Jak ho odstranit? Vůbec si nevím rady, děkuji moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

2x

Tady je o tom více: pctforum.tyden.cz/...

doplněno 02.11.13 20:08:

Jinak doporučuji jit do menu Start, dát Spustit a napsat msconfig

spustí se menu Konfigurace systému a zde v záložce Po spuštění by se mělo zrušit spouštění tohoto prográmku

Já tedy na toto i dalčí čištění PC používám výborný program Ccleaner. A ev. jednou za čas projedu online antivirem od Esetu.

eset.com/... Doporučuji!

doplněno 02.11.13 20:09:

napsat msconfig a odklepnout

nom*
Děkuji za odpověď. Bohužel to nepomohlo. Když se mi spustí konfigurace, ten msasgui tam není takže nevím, jak ho najít a odstranit.
moto*

asi bych se ještě pokusil prohledat PC a program smáznul

projetí antivirem jste zkoušel?

nom*
hodnocení

Tak jsem k tomu nakonec pustil syna a ten se na to jen podíval a bylo to pryč :D Děkujeme moc za rady, bez vás by sme to neudělali :)

praivo*
hodnocení

0x

Tahle potvora se prý šíří přes vyměntelná média. Radši se zeptej někoho, kdo o tom ví víc, např. na forum.viry.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]