Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté heslo k wifi

Od: lady123 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, potřebovala bych poradit, jestli lze někde v počítači najít heslo k wi-fi. Mně internet jede, ale nastěhovala se mi nová spolubydlící a chtěla by se připojit na naši wi-fi. Já si na to heslo ne a ne vzpomenout. Poradíte, kde ho v počítači, zřejmě někde u síťového připojení, najít?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Zkus WirelessKeyView.

asd*
hodnocení

0x

V ovládacích panelech najít vlastnosti bezdrátové sítě. Na kartě Zabezpečení najdete klíč zabezpečení. Je zapotřebí zatrhnout "Zobrazit znaky".

Zapomenuté heslo k wifi
praivo*

Záleží na OS, třeba XPčka heslo takhle neprozradí.

lady123
hodnocení

To jsem zkoušela, ale nešlo zatrhnout to pole (mám Visty). Naštěstí už jsem si na to heslo vzpomněla, ale díky všem za rady :)

zakus*
hodnocení

0x

Přihlásit se do WiFirouteru jako admin (idealně pomocí kabelu, lze i bezdrát) a heslo je tam napsané v záložce Wireless. Samozřejmě potřebujete přihlašovací údaje WiFirouteru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]