Ahojte, mám problém s virem... Když zapnu PC, než se objeví uvítací obrazovka windowsů, monitor zčerná a objeví se okno Antichrist (Day of judgement). Jde dát jen OK, zavřít nejde... Když se pak PC zapne, otevře se okno Exploreru, zase Antichrist a nějaký kecy o Alláhovi.. Projížděla jsem počítač AVG antivirem, SUPERAntiSpywarem, ty nenašly nic, pak jsem zkusila Spybot Search&Destroy, ten něco našel, opravila jsem to, ale nic se nezměnilo, Antichrist řádí dál... Prosím poraďte co s tím, jsem bezradná.. A pokud někdo víte jak na to, prosím vás napište to co nejjednodušeji, jsem v tomhle úplný laik.. Děkuji, přeju pěkný den všem!
Jiný antivirový program - Avast, NOD, Kašperský? Pokud jste to byla s tím dotazem na viry.cz Vy, tak si stáhněte program Hijackthis, spusťte si jej na svém počítači a vytvořený "log"vložte do fóra na viry.cz. viry.cz/... Co je Hijackthis a co máte s ním udělat a jak, to se dozvíte rovněž na stránkách www.viry.cz.
V prvé řadě vymaž dočasné soubory aplikace Internet explorer a pak taky temp adresář samotných Windows.Nevím, jestli to není moc odborné, ale další postup je ještě složitější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.