Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje zvuk v PC

Od: misslulinka* odpovědí: 1 změna:

Ahoj po aktualizaci windowsu na 8.1 mi blbl zvuk když jsem něco přehrávala na internetu. Ale když jsem něco přehrávala ze složky v pc tak to šlo v pohodě. Aktualizovala jsem ovladače. Problémy s přehráváním na internetu se vyřešily ale už mi nejde přehrávat písničky, filmy v PC ale systémové zvuky fungují. Zkoušela jsem několik přehrávačů a zvuky mám zapnuté. Předem děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Možná bych zkusil znovu nainstalovat ovladače od zvukové karty nebo se aspoň koukni do ovládacího panelu na správce zvukové karty jestli to tam nehlásí nějakou chybu. Tam taky zjisti jestli nemáš přenastavení na nějaký nefunkční zvukový výstup či němáš zvukový výstup ztlumený na min apod. Zkus i jiný Audio výstup konektor pokud máš HDMI propojení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]