Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem si změnit přístupový heslo na noťas. Vše jsem udělala, tak jak se má. Pak jsem noťas vypla. Chtěla jsem se znovu přihlásit a nebere mi to ani nový ani starý heslo a jen mi to píše "resetovat heslo". Může mi někdo poradit co mám dělat? Zkusila jsem všechno možný a přihlásit se nelze. Díky.
Tady je každá rada drahá. Pokud jste si jistá hesly, tak vám nikdo nic jiného neporadí, než resetovat. Ještě je možné, že jste měla při psaní zapnutý CapsLock a velká a malá písmena jsou obráceně, nebo jste dodatečně něco změnila a zapomněla na to, nebo nebyl zapnutý Num Lock a nejsou tam čísla která si myslíte. Víc mě nenapadá.
Já ale nevím jak to resetovat, chce to vložit disk nebo flešku. Tak jsem tam dala flešku, ale nic to nedělá. Jen píše- vložte disk. Ale jakej?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.