Přistupuji k administraci"svého"webu pomocí HTTP autentizace. Do instalace SP pro Vista bylo vše OK, ale potom (minulý týden) začal padat IE. Ostatní prohlížeče (FF, Opera) jsou OK. Padání začalo i na jiných serverech, zkoušel jsem příklady na Intervalu. Krom instalace SP jsem neudělal žádnou jinou změnu ani na straně serveru ve skriptech, ani v nastavení IE Kompletní vypnutí firewallu a snížení bezpečnosti IE nepomůže. Neporadíte někdo, pls? Díky. JoK
No že zrovna Tobě bych to měl vysvětlovat..? Provokatére... Zase jsi četl moji odpověď jenom zběžně, viď? Přečetl jenom slova "Maxthon"a "nejlepší", viď?
Ba ne, tentokrát jsem to čet celé. Krom tebe (a i tím si nejsem zcela jist), neznám nikoho, kdo by tento prohlížeč používal. Já jedu, posledních několik let, na FireFoxu. Jsem s ním spokojen, ale netvrdil bych, že je nejlepší. Krom IE, který jsem před lety opustil, neznám a nepoužívám žádný jiný. Proto se ptám, a to zcela vážně, v čem je a proč, Maxthon nejlepší? Jestli je to tvůj osobní dojem, beru a nemá to dál cenu řešit. Každý nechť si používá co je mu libo a s čím je nadmíru spokojen.
O.K. Jednak jsem Ti dal odkazy na recenze -psali to chytřejší lidi, než jsem já. První a základní věc, která pro mě vypíchla Maxthon, bylo, že jsem mohl otevírat až 100 oken najednou - obvykle jich bylo tak 10-15. Při rychlosti 3-5 kb/s, kterou jsem disponoval díky připojení přes GPRS to byla naprosto úžasná věc. Mohl jsem prohlížet stránky, aniž bych musel čekat několik minut, než se načtou - to je dneska jistě nepředstavitelné. Jednu jsem prohlížel, další se mezitím načítaly. Tohle IE neuměl. Nějaký čas jsem koketoval s Mozillou i s Ohnivou liškou, ale Mozilla byl sice dobrý prohlížeč, ale záložky byly méně přehledné než u MYIE (maxthon) a Ohnivou lišku jsem nějak nerozchodil - přiznávám, věc zvyku, starého psa novým kouskům nenaučíš. Zbytek si přečti v minirecenzích (promodralá slovíčka) - lepší zabezbečení oproti IE, blokování reklam, RSS, pluginy a další. Navíc pro mne velmi výrazně user friendly. Žádné složité nastavování. Ideální pro lamy jako jsem já. Nesrovnávám s Firefoxem, Operou, nebo Mozillou. Jen s IE.
K otázce, jelikož jsem tě pochopil tak, že padápouze IE tak můžeš kontaktovat microsoft a uvidíš co ti na to řeknou, třeba mají připravenou nějakou opravu či tak něco
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.