Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kodované pps

Od: veronikanika2012* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,můžu Vás požádat o radu ohledně kodované pps?Mám ntb s WIN 7 a Microsoft Office 2013 a chtěla bych vyjmout hudbu z kodované pps a nevím si s tím rady.Nevíte jak na to?Zkoušela jsem hledat na netu a bez úspěchu.Děkuji moc Veronika

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Co si predstavujete pod pojmem "kodovane pps"? Jako prezentace uzamcena pro upravy?

veronikanika2012*
hodnocení

Dobrý večer,přesně tak.PPS je kodovaná pro úpravy,takže jde jen spustit předvádění prezentace.Děkuji a mějte se V.

hodnocení

0x

Prezentace ve formátu *.pps okopírujte a kopii přejmenujte na *.ppt

Po otevření *.ppt se dá prezentace editovat... teda vybrat obrázky, hudbu, měnit text, a pod.

ta * znamená název prezentace

veronikanika2012*
hodnocení

Zdravím,děkuji za návod,zkusila jsem ho a nefunguje.Po otevření se mi otevřou jen obrázky a není tam žádná možnost editace.Omlouvám se za to,že jsem nechápavá,ale doopravdy mi to nejde.Děkuji za trpělivost.V.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]