Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber uzavrenych sluchatek

Od: wolfurino odpovědí: 7 změna:

Čus chtěl bych poradit sluchátka do 1100 Kč nejlépe uzavřená ale nemusí být. Jestli máte zkušenosti s nějakými dobrými prosím poslat odkat . Díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud to mají být sluchátka pro poslech hudby a na trochu lepší úrovni, tak si musíte pořídit audiofilská. Viz odkaz jsou asi nejlevnější, ale trochu dražší, než jste chtěl. Já bych si určitě připlatil, než potom litovat. Nebo je zkuste nalézt jinde a levněji. Zdravím!

alza.cz/...

doplněno 01.11.13 13:24:

tomkk - já tato sluchátka nemám, ale mám dobrou zkušenost s tou firmou. Sluchátka jsou v Hi-Fi kvalitě zvuku a tomu odpovídá i rozsah. Mají dlouhý kabel a i redukci. Samozřejmě, předpokládám dobré zacházení a domácí používání. A za tuto cenu bych se jich nebál, i když super kvalita bude podstatně dražší.

Máte s nimi osobní zkušenost? Moc věrohodných recenzí jsem zatím nenašel.

hodnocení

0x

Já jsem se zatím po různých pokusech v této cenové kategorii vždy vrátil ke klasice Koss Porta/Sporta a na ven obyčejné špunty EP630..

sluchatka.heureka.cz/...

sluchatka.heureka.cz/...

Ale asi by bylo dobré napsat, jaký preferujete hudební styl.

jezeveclesni
hodnocení

0x

Něco o tom vím. Firmy vyrábějící špičková a přitom cenově dostupná sluchátka jsou čtyři. Sennheiser (ve tvé cenové relaci doporučuju model HD 219), dále pak AKG (model K518DJ), Beyerdynamic (model DTX 710) nebo Shure (model SRH240).

Na Koss zapomeň, to je jen póza...

zabu
hodnocení

0x

No ono je to o vašich nárocích na kvalitu. Já potřeboval něco do práce, a tak jsem koupil ty nejlevnější Genius HP-02NC. Není to asi HiFi, ale v mém věku oceňuji spíš pohodlné mušle. Výšky stejně prd slyším. A stejně poslouchám jen int. radio, 64kb.
Co mě překvapilo, že funguje to potlačení venkovního hluku. Nikdy jsem na tyhle "generátory ticha" nevěřil, dokud jsem si to nezkusil. Potlačí to okolní hluk skoro na polovinu, a je to jako vypínatelná funkce.
Abych jen nechválil, mají krátký přívod, a navíc vstup je udělaný na 2,5mm samici, takže potřebujete buď delší redukci 2,5/3,5mm samec/samec, než je přibalená, nebo prodlužovák 3,5/3,5 samec/samice.

mrnousek*
hodnocení

0x

Já mám slucháta SENCOR SEP 275 a vůbec nedoporučuju.. po půl roce pravé sluchátko hraje jen, když pomačkám kabel do správné polohy.. jinak hraje jen to levé -_-

Od Sencoru bych si nic nekoupil vyrábějí všechno možné, ale kvalita za nic nestojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]