Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mail - hned to bude

Od: suzymon® odpovědí: 17 změna:

Dobré ráno. Vím, už je pozdě. Ale přece jen. Už dvacet minut se nemohu dostat na svůj email. Stále je tam obálka, která bliká a je tam napsáno "hned to bude". Já potřebuji něco odeslat a nemohu se nikam dostat. Nevíte náhodou čím to je, a co mám dělat? Díky moc.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, to se pokoušíte v prohlížeči? Ostatní stránky se načítají? Umíte v prohlížeči vymazat mezipaměť a cookies? Zkuste to nebo zkuste i jiný prohlížeč. Zdravím!

doplněno 01.11.13 00:32:

Seznam nyní nejde ani přes Thunderbird.

doplněno 01.11.13 01:02:

suzymon - poskytovatel internetu je O2. Ten řeší problém s připojením nebo rychlostí, ale není majitelem serveru Seznam. Případné dotazy nebo stížnosti by se tedy musely směrovat přímo na Seznam. Ale, dělat to nemusíte - buď je to údržba nebo výpadek kvůli nějakému napadení serveru. Ráno se to vyřeší za nás.

hodnocení

2x

Seznamevidentně provádí nějakou údržbu. Resetování počítače ani jiné kejkle včetně voodoo Vám nepomohou. Musíte počkat až bude služba opět v provozu.

matrix*
hodnocení

2x

Buďte v klidu. Já se tam také nemohu dostat, asi údržba. Ale nikde nic nepsali. Je možné, když je 1.11. tak něco opravují. Vydržať. :)

doplněno 01.11.13 00:45:

Ale proč O2?! Co mají společného se seznamem? *ee*

hodnocení

No protože platím internet přes O2.

doplněno 01.11.13 00:56:

A když mi jednou vypadl příjem internetu, tak jsem volala je, a oni to opravili. Ale je fakt, že tenkrát mi vypadlo úplně všechno.

hodnocení

2x

Seznam dělá všem beta údržbu a prosí o schovívavost... takže asi i normální uživatelé musí mít trpělivost...

ria*
hodnocení

1x

seznam? :) mám stejný problém.. během pár (desítek) minut se o jistě vyřeší samo :)

doplněno 01.11.13 01:46:

Tadáá a mě už funguje :)

ukulele*

asi, asi, také mi naběhla, obálka jedna, typická údržba

ukulele*
hodnocení

0x

Zdravím, údržba sítě? chodíte do schránky přes vyhledavač a nebo přes outlook?

hodnocení

0x

Restart počítače jste zkoušela? Chodíte na email přes prohlížeč nebo třeba outlook?

buss
hodnocení

0x

Resetni ho

ukulele*

to pomůže té údržbě? já mám pc ok, a na schránku se také nedostanu

hodnocení

Busss, ty se určitě zlobit nebudeš. Nevybyla mi na Tebe hokejka. Ale to jsem udělala jako první. Resetovala jsem to. Nic naplat, asi čistí kanálky... Tak posílám alespoň díky.

hodnocení

Ano, děkuji všem. Chodím přes "seznam". Už jsem volala do O2, tam už nepracují. Šťourat se v tom nebudu, protože bych to akorát rozvrtala. Jsem absolutní antitalent na elektroniku. Leda tak vyvrtat díru do zdi, na to jsem fakt dobrá ! *smich*

Tak já holt počkám do rána. Mám tři zelené hokejky k dispozici, udělím je popořadě. Jste hodní...

hodnocení

0x
Je problém si udělat další email u někoho jiného? Třeba i v jiném státu?
Já mám asi 4x od .cz, 2x .sk.
Existují i emaily na jedno krátké použití.
Když je to tak nutné poslat...

isteron
hodnocení

0x

A nedalo by sa odoslať email cez nejaký free - email?

hodnocení

Byla to oprvavdu asi ta údržba. Druhý den ráno už to šlo normálně. Ale opravdu jsem nikde nenašla žádné upozornění a prosbu o shovívavost. Jen ta obálka blikala a bylo tam napsáno "hned to bude". Takže všechno je už v pořádku. A děkuji.

hanher*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]