Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno. Vím, už je pozdě. Ale přece jen. Už dvacet minut se nemohu dostat na svůj email. Stále je tam obálka, která bliká a je tam napsáno "hned to bude". Já potřebuji něco odeslat a nemohu se nikam dostat. Nevíte náhodou čím to je, a co mám dělat? Díky moc.
Dobrý den, to se pokoušíte v prohlížeči? Ostatní stránky se načítají? Umíte v prohlížeči vymazat mezipaměť a cookies? Zkuste to nebo zkuste i jiný prohlížeč. Zdravím!
doplněno 01.11.13 00:32:Seznam nyní nejde ani přes Thunderbird.
doplněno 01.11.13 01:02:suzymon - poskytovatel internetu je O2. Ten řeší problém s připojením nebo rychlostí, ale není majitelem serveru Seznam. Případné dotazy nebo stížnosti by se tedy musely směrovat přímo na Seznam. Ale, dělat to nemusíte - buď je to údržba nebo výpadek kvůli nějakému napadení serveru. Ráno se to vyřeší za nás.
Buďte v klidu. Já se tam také nemohu dostat, asi údržba. Ale nikde nic nepsali. Je možné, když je 1.11. tak něco opravují. Vydržať.
Ale proč O2?! Co mají společného se seznamem?
Ano, děkuji všem. Chodím přes "seznam". Už jsem volala do O2, tam už nepracují. Šťourat se v tom nebudu, protože bych to akorát rozvrtala. Jsem absolutní antitalent na elektroniku. Leda tak vyvrtat díru do zdi, na to jsem fakt dobrá !
Tak já holt počkám do rána. Mám tři zelené hokejky k dispozici, udělím je popořadě. Jste hodní...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.