Zdravím mám dotaz jakou by ste mi doporučili Grafickou kartu aby šla do základovky ASUS P5PE -VM Gb LAN i865G pod. Core2Duo CPU a jen tak cca jelikož mám PC skoro jen na hry byl bych do takové grafické karty ochoten vložit kolem 6000Kč snad by se dalo už něco solidního sehnat. Co myslíte...
To tazatel: když už tak verzi pro AGP: pc.itek.cz/... To miner: i tu co jsem teď napsal tak se mi zdá dosti drahá i když dobrá, myslim si že by stačila i nějaká HD2600 (a hlavně za polovinu) ale to nechám na ostatních Na to abych si koupil grafiku za 4 tis tak bych musel být opravdu velkej pařan
Však on to píše, že ma PC předenším na hry . Vzhledem k tomu, že AGP je v podstatě mrtvé, uvažoval bych i okoupi nové základní desky. Tím pádem tam budeš moci dát v podstatě jakoukoliv kartu na sběrnici PCI-E. V létě budou od ATI nové modely řady 4000.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.