Nejde mi zvuk

Od: Datum: 31.10.13 19:43 odpovědí: 2 změna: 01.11.13 21:52

Vedle ikonky repro na dolní liště se mi objevil červený křížek a když na to kliknu pravou myší, tak se napíše, že není nainstalováno žádné výstupní zvukové zařízení. Při tom v ovládacích panelech na kartě správa zvukových zařízení to píše, že všechna zvuková zařízení pracují správně. Jedinou manipulaci, kterou jsem před tím udělal, bylo zakázání USB repro, prtože jsem si chtěl pustit zvuk na sluchátka. Nyní ale zmizely i USB repro i normální výstup na notebooku.Prosím o radu, co s tím?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: ben®
Datum: 31.10.13 20:03
avatar

Dobrý den, jde tedy o NTB. Nejdříve vytáhněte sluchátka z NTB. Potom se podívejte, zda je i na těle NTB tlačítko pro vypnutí zvuku (mute) a zkuste ho použít. Zkuste i restart NTB nebo se také podívejte do nastavení pro Ovládání hlasitosti (mixer), zda tam není něco zakázáno - a "šavle" musí být alespoň na 50 procent. Někdy se stane, že zvukovka dostane "pecku" a stáhne tu "šavličku" v mixeru až dolů. Zdravím!

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 01.11.13 21:52

Díky bene, bylo tím, že na kartě zvuková zařízení bylo zaškrtnuto skrýt jak zapnutá tak vypnutá zařízení, takže nebylo nic vidět. Kliknul jsem tam pravou myší a hned bylo jasno. Jen mne překvapilo, že tam bylo asi 24 x uvedeno nějaké zařízení Audials (mám nainstalováno Audials 8) a ani jedno nešlo tam odtud vymazat.

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.