Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový přehrávač videa

Od: alusska* odpovědí: 4 změna:

Milí rádcové, prosím o radu, jaký prohlížeč bych si měla stáhnout, aby mi šla přehrávat videa. Například z Primy mi to přehrává tak, že slyším jen zvuk a místo obrazu je to černá plocha.

Nejlépe prosím o vložení link, abych na to klikla a stáhla to přímo odtud ... jsem IT analfabet ..

děkuji. Alusska :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste tento viz odkaz. Je hodně populární a dobrý. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 31.10.13 18:16:

Odkaz je na přehrávač videa. Prohlížeč je pro prohlížení stránek na internetu (a i videa). Tam bych volil Firefox a nejnovější verzi Adobe Flash Player.

hanher*
hodnocení

0x

Ani to nestahujte, tady máte nejaktuálnější:

get.videolan.org/...

alusska*
hodnocení

Děkuji moc za odpovědi!

hodnocení

0x

Záleží také, v jakém formátu je video. Osobně veškerá videa formátuji do AVI. Tento formát akceptují všechny přehrávače. Kvalitní a jednoduchý prográmek se dá na stáhnout na Slunečnici pod názvem "Format Factory."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]