Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook Toshiba Satelite nejde restartovat

Od: mija* odpovědí: 6 změna:

Jak zadám restartování tak nereaguje,nevite někdo proč?Restartovat jsem chtěla protože na spodní liště se mi zmenšily ikonky a jsou málo výrazné barvy,tak jsem myslela že by to pomohlo a naskočily by tak jak byly před tím.Díky za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

2x
Kdyz nejde restartovat, vytahnu stavu ze site a pak i baterku... Zavim vzdy naskocilo :))
zvidavajanca*

Jak nedaří?

mija*
hodnocení

No prostě nejde restartovat.

zvidavajanca*

Tím, že nebude mít šťávu, tak "chcípne" - musíte vypojit jak kabel ze zásuvky tak vyndat baterku, poté vrátit a zapnout nebo to zase naskočí s "chybou"?

mija*
hodnocení

Vypojila jsem kábel ze zásuvky a vytáhla baterii a nic,on mi normálně jde ale ta spodní lišta je nevyrazná a hlavně nejde restartovat a to mne zlobí.Je to pro mne záhada a neřešitelná věc,ještě počkám do vikendu a syn jak přijede tak mi to snad dá do pořádku. My co jsme už v létech už te technice až tak nerozumíme.Hezký den přejí.

mija*
hodnocení

Diky za radu. Ale pořád se mi to nedaří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]