Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IE 6.0 - hotovo, ale prázdná stránka

Od: obycejnyuzivatel odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, mám instalovaný IE 6. Aniž jsem něco měnila, nejdou mi zobrazovat některé stránky. Ve stavovém řádku se objeví Hotovo, ale stránka je prázdná. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

acemcintosh*
hodnocení

0x
A dělá to jen při prohlížení určitých stránek, nebo úplně všech?
obycejnyuzivatel
hodnocení

Právě že jenom u některých. Mám je v oblíbených, ale nezobrazí se ani když je zadám přes vyhledávač.

hodnocení

0x
Zkusil bych nejdříve vyprázdnit veškerý offline- start-nastaveni-ovladaci panely-moznosti internetu-obecne-odstranit soubory (zaškrtnout veškerý offline) a i ostatní věci. Pak bych řešil zda je SP1- v nápovědě/o aplikaci
obycejnyuzivatel
hodnocení

Pomohlo to, už se zobrazují OK. Díky!
Občas se to stává...hlavě u exploreru
obycejnyuzivatel
hodnocení

Asi jsem radovala předčasně. Dnes to opět nejde. Máte ještě jiný nápad? Děkuji.
Zkusil bych to samé, pak zkouknout ten SP1 jak už jsem psal a taky bych zkusoil jiný prohlížeč- například operu
nastavte si, aby se obsah neukládal do cache - to by mohlo stačit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]