Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prezentace v Androidu

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:
Existuje nějaká zdarma aplikace, kterã by dokázala otevřít na tabletu s OS Android 4.1 soubor prezentaci s příponou .pps? Díky předem za tip.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na Android Marketu je řada aplikací pro office. Všechny mají většinou společné to, že si jsou víceméně velmi podobné a funkčně se nepřibližují k velkému officu. Polar Office bývá hodnocena jako nejlepší office na Androidu. Zkusit můžeš ještě King Soft Office, která je zdarma. Poté se můžeš podívat na Quick Office, Documents to Go nebo Smart Office (ty jsou ale placené). totototo

hodnocení

Teď jsem zjistil, že když stáhnu soubor .pps rovnou z webové poštovní schránky na seznamu, tak se mi otevře pomocí OFFICE 7, kterou mám naistalovanou. Při tom poštovní klient na tabletu, který stáhnul zprávu a indikuje přílohu, napíše při pokusu o otevření přílohy : INFORMACE : Nemáte nainstalovánu aplikaci, která by otevřela soubor .pps. Zkuste aplikaci stáhnout z Google Obchodu.

Takže problém je v asociaci té OFFICE 7 s tím poštovním klientem?

tomasii

Používám Polar Office, který pps soubory spolehlivě zobrazuje. Mám ale problém s asociací v poště. Když otevřu zprávu v Gmail a ťuknu na "1 příloha", tak se jméno přílohy zobrazí ve formátu "jméno.pps", ale obsah ne. Můžu přílohu uložit a pak třeba v TC zobrazit pomocí Polar Office. Lze nějak udělat asociaci, aby se příloha otevírala rovnou z Gmail poťukáním na její název?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]