Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
musím začít uvažovat nad koupí nového notebooku. Přemýšlím, jaké značky se mám vyvarovat, abych nenarazil na špatné dílenské zpracování, horší servis atd. Děkuji za pomoc. Jedná se o notebook do ceny 16000Kč
Protože neví o čem mluví. NB jsou podle mě všechny na přibližně stejné úrovni. Koupili jsme 3 Acery před cca 5 lety. Dva z nich jedou spolehlivě doposud, u třetího odešla grafická karta cca po 4 letech. Jeho následník je zase Acer. Podle mě kvalita srovnatelná s preferovanějšími značkami, ten nový má velmi dobrý poměr cena/výkon oproti jiným, nevlní se v ruce, bezvadný servis. U žádného se nevyskytl problém s panty, u jiných značek běžný. Stejně jako u všech ostatních značek, je to o štěstí nebo smůle na konkrétní kus.
MSI. Uz nikdy vic.
S Acerem sem mel naopak po vsech strankach bezproblemove zkusenosti. Ale to uz je davno a dnes by byl na dnesni dobu ekvivalentni mozna kolem 25-30t.
Určitě obloukem obejít Acer. Měl jsem dva jako služební, to bylo za trest, člověk nikdy nevěděl, jestli ten krám vůbec nastartuje ! Na tom prvním vyměnili dvakrát za sebou motherboard, jednou RAMky , DVD a stejně to nefungovalo spolehlivě.
Po něm jsem měl HP, ten byl v pohodě, teď mám Lenovo a naprostá spokojenost.
Mám HP a i když je (na svoji dobu - 2010 - a cenu - 10k Kč -) celkem výkonný, s*re mě podivná konstrukce počítače (špatně dostupné komponenty, ne moc kvalitní plasty, sešroubované jinými šrouby, než je uvedeno v dokumentaci, větrák, nasávající přes klávesnici (= moc nechladí a akorát nasává bordel), po asi roce a půl se utrhnul konektor od zdroje...), mizerná podpora, kde nejsou schopni ani poradit správný typ baterie, (pro mě) nepřehledný web... HP už nikdy.
doplněno 30.10.13 19:49:Asi jsem divný, ale shodou náhod se mi občas do ruky dostane i stará Extensa 5620Z , která běží jak má už asi 5 let (jen ta baterie už moc nedrží), takže proti Aceru nemám vůbec nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.