Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych pomoc s ikonamy v PC. Všechny programy (i internet), mají obrázek papíru, a když chci vybraný program otevřít, tak mi to nabídne abych si vybral program ve kterém to otevřít. Tohle dělá u všech programů a aplikací. Když si vyberu nějaký program ve kterém to chci otevřít, tak se mi otevřou všechny programy a aplikece ve vybraný program. Nevíte jak to změnit do původního stavu, aby každá aplikace se otevírala a programu, který mu náleží. Děkuju za odpovědi
tohle se mi naopak před x lety povedlo nějakým super programem na čištění registrů... od té doby je nepoužívám a pravda i daleko méně cokoliv instaluju a mám klid chtělo by vědět co tomu stavu předcházelo...
Dobrý den, upřesněte, jak jste do tohoto stavu PC dostal. Jaký je to PC nebo NTB? Jaký je to systém?
Obnovení systému k poslednímu bodu obnovení nepomohlo? Zdravím!
doplněno 30.10.13 13:34:proman - Vy si tam musíte najít poslední bod obnovení. Pokud tam žádný není, tak už s tím nic neuděláte.
doplněno 30.10.13 13:38:proman - zkuste antivir, odstraňovač malware nebo snad je i nějaká funkce Obnovit pracovní plochu=?
doplněno 30.10.13 13:58:promon - tak raději požádejte někoho trochu znalého PC. A ještě se podívejte do Obnovení systému, jestli tam skutečně není v tom kalendáři nějaké výraznější políčko, kam se dá kliknout pro obnovu. Vy nechcete bod vytvářet, ale bod najít a použít.
doplněno 30.10.13 15:08:promon - pokud tam skutečně žádný bod obnovení není, tak se funkce Obnovení systému nedá použít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.