Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s tiskárnou

Od: cisak® odpovědí: 7 změna:

Mám tiskárnu HP Deskjet 520 a chtěl jsem ji nainstalovat. Na stránkách výrobce jsem ovladač driver nenašel. Na google.com jsem našel stránku, kde jsem stáhnul ovladač(asi není od výrobce) a chtěl jsem nainstalovat, ale vyskakuje okno s chybou:
Ovladač tiskárny nebyl instalován. Operaci nelze dokončit(chyba 0x000007c)
Nevíte někdo co s tím nebo nemáte někdo originál ovladač na tiskárnu HP Deskjet 520 nebo ovladač na řadu 500
Díky za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Jaký máte operační systém?

hodnocení

Windows 7 32bitová verze

fribble*
hodnocení

0x

A co třeba h10025.www1.hp.com/...

doplněno 30.10.13 09:50:

Ať dělám, co umím - podpora končí XP, pro W7 ovladač asi fakt není.

hodnocení

Mě ta tiskárna jela pod Window 7 na jiný ovladač od HP 500 řady, ale už si nevzpomínám (myslím 500c), ale ten ovladač originál od HP taky nemůžu najít.

fribble*

Tak zkuste h10025.www1.hp.com/... a proklikat se až do instalace z Win Update.

hodnocení

Když kliknu na tlačítko pokračovat tak se dole objeví text

Ovladač - Software pro instalaci produktu

(‏1)

Nainstalujte ovla/...

2009-10-15 , VerzeN/A

Monofunkční tiskárny HP _ instalace produktu pomocí USB kabelu a ovladače služby Windows Update nebo ovladače, který je součástí operačního systému Windows 7

Ale nikde není tlačítko download pro stažení

fribble*

Když už jste až tady, ještě jeden klik na další podrobnosti. Tam se dozvíte, že ve W7se ovladače stahnou samy - zapnout PC propojit USB tiskárnu s PC, zapnout tiskárnu (vše při připojení na net) a když Pánbůh a Gates dají, ovladač by si to mělo stahnout z Win Update.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]