Nejste přihlášen/a.
Mám tiskárnu HP Deskjet 520 a chtěl jsem ji nainstalovat. Na stránkách výrobce jsem ovladač driver nenašel. Na google.com jsem našel stránku, kde jsem stáhnul ovladač(asi není od výrobce) a chtěl jsem nainstalovat, ale vyskakuje okno s chybou:
Ovladač tiskárny nebyl instalován. Operaci nelze dokončit(chyba 0x000007c)
Nevíte někdo co s tím nebo nemáte někdo originál ovladač na tiskárnu HP Deskjet 520 nebo ovladač na řadu 500
Díky za rady
A co třeba h10025.www1.hp.com/...
doplněno 30.10.13 09:50:Ať dělám, co umím - podpora končí XP, pro W7 ovladač asi fakt není.
Mě ta tiskárna jela pod Window 7 na jiný ovladač od HP 500 řady, ale už si nevzpomínám (myslím 500c), ale ten ovladač originál od HP taky nemůžu najít.
Když kliknu na tlačítko pokračovat tak se dole objeví text
Ovladač - Software pro instalaci produktuNainstalujte ovla/... | ||
2009-10-15 , VerzeN/A | ||
Monofunkční tiskárny HP _ instalace produktu pomocí USB kabelu a ovladače služby Windows Update nebo ovladače, který je součástí operačního systému Windows 7 |
Ale nikde není tlačítko download pro stažení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.