Určitě PS4. Nebudeš muset platit za multiplayer. A navíc bude levnější. (Xbox bude stát kolem 12000Kč a PS4 bude asi tak za 10500Kč) a GTA 5 bude na oboje.
Jasná volba po jaké stránce? Když mi jde především o ovládání pohybem, tak je PS4 na stejné úrovni jako XBOX ONE? Také se rozmýšlím a právě kvůli Kinectu jsem spíše pro XBOX...a rozdíl v ceně je právě v tom, že Kinect už je v sadě, oproti PS4, kde je třeba kamerui dokoupit...
Nechci to uplně srovnávat, ale zkus si něco jako Windows7/8 VS Linux Ubuntu/Apple OS
Vyzkoušej free instalaci Linux Ubuntu přes Windows a už nebudeš chtít zpátky na Windows snad jen kvůli hrám přepneš
duschan*
Ale je tedy PS4 s ovládáním pohybu stejně jako XBOX ONE... nějak jsem tohle srovnání nikde ani na zahraničních serverech nenašel...že by PS4 byla v tomto konkurenceschopná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.