Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Strašně často se mi zasekává prohlížeč Firefox kvůli pluginu shockware plugin. Dříve mi to žádný problém nedělalo, začalo to po přeinstalování PC a instalaci Firefoxu... . Asi každých 15-30 minut se prohlížeč prostě sekne a musím ho restartovat, když kliknu na stop plugin, tak je to zaseklé. Když plugin úplně deaktivuju, tak zase nejdou přehrávat videa apod.
Nějaké rady? díky moc
obrázek: 2imgs.com/...
Dobrý den, problém bude asi v Adobe Flash Playeru nebo ve verzi Firefoxu. Kdysi jsem řešil stejný problém, ale už nevím přesně jak. Buď jsem se vrátil ke starší verzi Firefoxu (a v nastavení zakázal aktualizace) nebo jsem naopak instaloval jinou verzi AFP (snad vyšší). Stejně se to občas stane, ale já mám volbu v tom chybovém okénku Zrušit a Pokračovat. Po volbě Zrušit jede vše dál a bez zaseknutí. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.