Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva klávesnice NTB - černá vs bílá

Od: ben® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám vcelku jednoduchou otázku. Je podle Vás lepší barva klávesnice u NTB černá nebo bílá? Mám na mysli případný rozdíl ve viditelnosti znaků a možné ušpinění při používání.

A ještě podotázka - je lepší vnímání obrazovky v černém nebo bílém rámečku (okraji) NTB?

Tedy, myšleno, jako kontrast k barvám na obrazovce. Děkuji Vám za odpovědi a zdravím!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

černou

Taktéž černá klávesnice s bílím "potiskem znaků". A mám černý rámeček u té obrazovky a žádný problém... :)

ladinpraha*
hodnocení

2x

Klávesnici černou. I když na druhou stranu, třeba by mě bílá klávesnice donutila ji alespoň občas vyčistit.

A obvykle vnímám obrazovku a ne rámeček, takže je to asi jedno.

mkat*
hodnocení

2x

Ak by som mal oči v poriadku tak čiernu klavesnicu.No kedže už tak dobre nevidim tak skôr tu bielu klavesnicu.

praivo*
hodnocení

0x

Já volím černou.

hodnocení

0x

černou

Zdravím Bene:)také černou.

hodnocení

0x

Barva je na 90% jedno jaká...

Nicméně do klávesnice bez podsvětlení už nikdy v životě...

90% problémů hlavně věčerních bolavých očí měla její nepodsvětlená verze...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]