Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde někoho takového sehnat?

Od: razumi* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

chtěl bych se vás zeptat, chtěl bych si založil několik stránek, které by se hlavně týkaly her a tak podobně.

Dostat na ně lidi by pro mě vůbec nebyl problém a doplnit obsah té stránky též nebyl, ale je tady přeci jen jeden zádrhel a to takovej, že bych je potřebova naprogamovat na míru, že prostě aby to bylo podle mých představ, ale dle mého ty moje představi nejsou nic složitýho a pro toho co se vtom vyzná by to bylo naopak lehké.

Jinak design na ně by pro mě též nebyl problém udělat.

A moje otázka zní, zda nevíte o někom kdo by nějakej přibližnej vzhled udělal zadarmo a nebo za dost levno, protože nechce se mi platit támhle 5 tisíc za to, že si ktomu nějakej týpek sedne a za 10 minut to má hotový to opravdu ne, ale když se prostě dívám všude možně po internetu tak každej za to chce tisíce a to se mi opravdu platit nechce.

A jinak ještě abych byl přesnější tak chtěl bych ten redakční systém udělat ve Worldpressu.

Takže kdyby jste věděli o nějaké stránce nebo o někom kdo by to udělal skoro zadarmo tak budu rád za každý info.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Videa na youtube.com

doplněno 28.10.13 13:32:

Na tomto odkazu

razumi*
hodnocení

No tak tam jsou tutoriály jak nahrát WP na web a nebo jak založit web a to já umim, vim jak nahrát šablonu atd, jen prostě nemůžu najít vhodnout šablonu, jelikož moje šablona by obsahovala jen vyhledávání, že prostě veprostřed stránky by byla vyhledávací políčko do kterýho by napsal určitá hra a automaticky by ji to našlo a tot vše.

Jinak pak samozřejmě nějaký reklamy po stranách, facebook, kontakt atd..

Tak si stáhni šablonu, která je tvému požadavku blízko a zkus si ji upravit. Když to co stáhneš vyextrahuješ z toho ZIPu, tak tam bude nějaký soubor .css a v něm se upravují všechny styly, třeba šířka, pozice, barva všeho co na stránce je.

A doporučuji si k tomu otevřít jakpsatweb.cz/...

pier
hodnocení

0x

Zkuste se podívat na portál hodinovyprogramator.cz/... . Když budete mít trochu štěstí, najdete tam i programátory, kteří si teprve budují portfolio a získávají reference. Tito programátoři dokáží vytvořir kvalitní dílo za symbolické ceny. Všechny IT pracovníky na portálunaleznete na adrese hodinovyprogramator.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]