Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokování stránek ve firmě

Od: patrick* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dostal jsem za úkol zablokovat stránky ve firmě jako např.: facebook. Zablokovat to na routeru umím, ale ještě tam musím dát nějak LOGO naší firmy a pod to napsat Přístup na tuto stránku zablokovaný, ale já nevím jak to udělat poradtě. Předem děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud to umíte zablokovat na routeru, tak co Vám brání požadavek na konkrétní web přesměrovat na stránku kterou si vytvoříte a napíšete tam co budete potřebovat.

Nejhorší na tom je, že takovýto odborníci jsou všude...

výtka
Upozornění od sys hejkal 28. 10. 2013 10:15:30
Tazatel přiznává, že neví, jak na to. Proto vznesl dotaz do této poradny. Není účelem poradny kritizovat.
patrick*
hodnocení

No vidíte to mě nenapadlo ale nevím kde najdu to přesměrování

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 28. 10. 2013 10:05:44
Pokračuj v tomto původním dotazu.

hodnocení

0x

V jednom ze svých předchozích zaměstnání jsem vedl se správcem sítě takovou nevyhlášenou válku - on se snažil blokovat určité stránky a já se mu to snažil překonat. Nechci se chlubit, ale měl jsem docela dobrou úspěšnost. Tím chci říct, udělej si to jak chceš, kdo bude chtít, ten si poradí.

Můj osobní názor je ten, že nejlepší blokování FB a podobných stránek spočívá v dostatečném pracovním zaneprázdnění zaměstnanců a ne v nějakém nastavení routeru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]