Nejste přihlášen/a.
Zdravím, založil jsem si eBay, něco objednal, následně platil přes PayPal a nechtělo se mi to zaplatit. Na účtě mám peníze a akorát se mi strhlo dvakrát 18,65 Kč, nevíte o co jde? Jak požádat o vrácení částky?
Díky za pomoc! ![]()
Podíval jste se zda prodejce od kterého objednáváte odesílá zboží také do ČR? 18,65 Kč je asi poplatek PayPalu za transakci,ale pokud neproběhla tak by ji měl vrátit.
gůgl - kdybych se zeptal já, a celá řada dalších tak, by mimojiné do dotazu uvedla, kdy jsem věc koupil, za jakou cenu, datum či popř. za jakou dobu mi bylo strženo tolik a tolik peněz, popř. co vám uvedli do korespondence. Takto si z rádců děláte trošku dobrý večer.., aby odpověděli vlastně na nic ! Prioritní část vaší věty je jen pouze to, že jste nechtěl zaplatit. Otevřete si PayPal, a rozklikejte si tam podrobnosti...a pak dejte vědět..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.