Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
všimla jsem si vskutku zajímavé věci, pro kterou nemám vysvětlení. Právě nahrávám na internet (Celkem 38GB) a čas si mezitím krátím sledováním seriálu přes KMPlayer. Jenže ve chvíli kdy ho maximalizuji, klesne rychlost Uploadu na desetinu, a naopak když je na liště, Upload běží naplno. Myslela jsem, že zabiji čas mezitím právě sledováním a přitom jsem to jen prodloužila. Jako náhoda mi to nepřijde, zkoušela jsem to 10x a vždy když shodím na lištu Upload je zpomalený a za pár sekund vzroste, zatímco když ho sleduji několik minut bez maximalizace KMPlayeru, běží pořád naplno. Čím to může být?
Děkuji.
0x
Dobrý den, myslím, že Váš PC prostě nestíhá vše zpracovat a je zaplněná RAM. Ta grafika a obraz přes celou obrazovku ji zatěžuje. A pokud je třeba grafická karta sdílená (bez vlastní paměti), tak to bude ono. Zdravím!
doplněno 27.10.13 09:45:Budiž. Tak zkuste přehrávat film např. z flashky a data posílat z HDD. Patrně to nejde "protlačit" najednou.
Třeba v tom bude rozdíl.
doplněno 27.10.13 10:06:Tak to vypadá na tu grafiku. Ještě zkuste, jestli je rozdíl při přehrávání filmu na celou obrazovku a jen do okénka.
Grafická karta sdílená není mi utáhne i Skyrim na střední detaily při Full HD. RAM mám 4GB, tudíž si nemyslím, že to bude tím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.