Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uložení wordu - kontrola kompatibility

Od: elisa24® odpovědí: 6 změna:

Co prosím znamená tato hláška? Jak mám dokument uložit? Děkuji moc

doplněno 27.10.13 21:44:

Děkuji, v dokument word mi to funguje

Uložení wordu - kontrola kompatibility

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

2x
Pro sebe jako docx - umozni vam upravu. Pokud to chcete nekomu poslat tak doc, ale je mozne, ze neco nepujde upravovat, ale docx nemusi kazdy otevrit (starsi verze programu)
praivo*

Ne že něco nepůjde upravovat, ale že se to ani neuloží. Ale zrovna ta zmíněná data v tom dokumentu asi ani nejsou.

mmmooo
hodnocení

0x

Jde o to, že máte novou verzi Wordu (2010) a pokoušíte se práci uložit ve starém formátu *.doc (1997-2003) místo v novém (2007-2013). Pokud práci uložíte ve starém, některé funkce nebudou fungovat. Pokud v novém, pak fungovat budou, ale jen na počítačích s novým Wordem.

hodnocení

Jenže já mám starter a v nabídce pro uložení formát 2007-2013 nebyl, ale to je už jedno, celé se mi to seklo, tak to teď dělám znovu.

praivo*

Podívej se do %AppData%, Word by někde měl mít uloženou záložní kopii toho dokumentu.

mmmooo

Ono se to, myslím, nejmenuje 2007-2013, ale jenom "Dokument Word."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]