Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím, potřebuji poradit od někoho, kdo upravuje obrázky na PC a dokáže to vysvětlit začátečníkovi.
O co se mi jedná. Drobné úpravy fotek si udělám, ale mám problém. Potřebuji ze dvou fotografií, udělat jednu. Jednu fotku vložit do druhé. Jedná se dvě postavy. Nevím, zda jsem to dostatečně vysvětlila. Na úpravu fotografií mám "PhotoFiltre Studio X", Zoner Photo Studio 15. S prvním programem, umím dělat lépe. Můžete mi prosím, někdo poradit? Děkuji všem. Viky.
Omlouvám se, dříve jsem se nedostala k PC.
Návod pomohl. Viky
Cisák: Můžu se zeptat, proč jste vynechal na obrázku nápis Obří sud.? Dobře je jen postup kopírování. Jinak postup výběru polygonem je špatný. Pro perfektní práci to je mnohem složitější. Výběr provést lasem-zvětšené-mírně pod obrysem výběru-1 až 3 stupně neostrosti (podle rozlišení snímku)- následné vyhlazení hran- sladění s prostředím. Bylo by dobré přece jen ten Zoner využít. Ale možná to tazateli takto bude vyhovovat.
doplněno 27.10.13 16:26:Oprava: cisak. Vždyť ten sud nemá vůbec stín. Chápu, že to je jen nějaké demo kopírování, ale ostatní je špatně a nedotažený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.