Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mohu se zeptat jestli je možné aktualizovat originální Windows XP na Visty a poté na Windows 7? Prý by to mělo být teoreticky možné. Něco jsem se pokoušel hledat ale nedopátral jsem se. Pokud jsem použil nesprávné slovo ( aktualizace ) tak se omlouvám a předem děkuji za odpovědi.
Dělal jsem původně z XP na W7, ale není to ono. Jediné, co můžu doporučit je čistá instalace na zformátovaný HDD.
doplněno 27.10.13 08:54:Není to ono, protože po předchozím systému tam zůstane hromada nepotřebného smetí. Čistá instalace je instalace na zformátovaný disk. Po spuštění instalačního DVD postupuješ podle průvodce a ten ti zformátování disku nabídne.
doplněno 27.10.13 08:59:Takže pokud bys to chtěl aktualizovat tak, jak píšeš, zůstane ti tam něco po XP, něco po Vistách a hned je na problém zaděláno. Zformátováním odstraníš i pozůstatky po programech, které tam třeba už dávno nemáš, prostě čistý systém na čistý disk.
Čistou instalací se myslí čistá instalace. Prostě se dá do mechaniky normální instalační CD, disk se nechá zformátovat "dočista" a pak se provede instalace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.