Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace na win 7?

Od: ondra97* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mohu se zeptat jestli je možné aktualizovat originální Windows XP na Visty a poté na Windows 7? Prý by to mělo být teoreticky možné. Něco jsem se pokoušel hledat ale nedopátral jsem se. Pokud jsem použil nesprávné slovo ( aktualizace ) tak se omlouvám a předem děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Dělal jsem původně z XP na W7, ale není to ono. Jediné, co můžu doporučit je čistá instalace na zformátovaný HDD.

doplněno 27.10.13 08:54:

Není to ono, protože po předchozím systému tam zůstane hromada nepotřebného smetí. Čistá instalace je instalace na zformátovaný disk. Po spuštění instalačního DVD postupuješ podle průvodce a ten ti zformátování disku nabídne.

doplněno 27.10.13 08:59:

Takže pokud bys to chtěl aktualizovat tak, jak píšeš, zůstane ti tam něco po XP, něco po Vistách a hned je na problém zaděláno. Zformátováním odstraníš i pozůstatky po programech, které tam třeba už dávno nemáš, prostě čistý systém na čistý disk.

ondra97*
hodnocení

proč to není ono? a co myslíte tou čistou instalaci?

Čistou instalací se myslí čistá instalace. Prostě se dá do mechaniky normální instalační CD, disk se nechá zformátovat "dočista" a pak se provede instalace.

ondra97*
hodnocení

mohl bych požádat o podrobnější popis? budu instalovat na naprosto čistý nově zakoupený disk bude postup stejný? děkuji

praivo*
hodnocení

0x

Možné, ale nesmyslné.

ondra97*
hodnocení

mohu se zeptat proč nesmyslné?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]