Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email.cz - proč upozorňuje?

Od: brunecova® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. U většiny různých mailů se mi zobrazí tato věta - Aplikace Internet Explorer zablokovala na tomto webu zobrazování obsahu s chybami certifikátu zabezpečení. Jedná se maily doručené i odeslané, vyžádané, reklamní i soukromé. Heslo mám otestované jako silné. Zobrazuje se mi to asi týden, zabezpečení mám Avast. Hrozí něco mému PC?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

3x
Ne, Vašemu počítači nic nehrozí.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, jedná se o informační zprávu prohlížeče MIE. V jeho nastavení si volíte míru zabezpečení prohlížeče před potencionálním útokem podvodných a nebezpečných stránek. Když budete mít silné zabezpečení, tak to bude hlásit častěji, na některé stránky se nedostanete, ale budete klidněji spát.

Když si zvolíte slabé zabezpečení, tak to hlásit nebude, dostanete se všude, ale budete mít pocit ohrožení.

Asi nejlépe používat zabezpečení Výchozí nebo Vlastní (a nastavit si ho). Další možnost je nepoužívat MIE a zkusit jiný prohlížeč (např. Firefox). A hlavně se zas tak moc nebát, že se něco stane. Informace k tomuto jsou i viz odkaz. Zdravím!

windows.microsoft.com/...

doplněno 26.10.13 21:51:

Nemáte zač.

hodnocení

Děkuji moc za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]