Ahoj, našel jsem ve skříni asi dva roky nepouzivany notebook. Acer eee flare 1025c Problém: Zapnu notebook, po prihlaseni je videt ikonka wifi jsem liste, jak hleda site (takovy ty klasicky carky a oranzove kolecko co lita kolem) Po chvili se vypne a zobrazi se "kabelova ikonka" s krizkem, jako zadne pripojeni. Wifi signal vyborny Reinstaloval jsem ovladace Vratil system o 2 roky zpet. Chvili wifi fungovala, pak se něco pokazilo, nevim a nechapu co Antivir nejakej Comodo, je tam nejaky Power manager (vyber z "High performance" power save...) do nastaveni jsem koukal ani v jednom profilu neni wifi vypnuta. Na ntb je i dioda, ktera ukazuje ze je wifi zapnuta. Diky za vsechny rady
Dobrý den, zkuste univerzální radu k NTB - vyndat baterii a po chvilce zase vložit. Případně, také zkusit provoz bez baterie a jen na adaptér. Zdravím!
Koukni do profili úspory a vypni regulace wifi, aby se wifi nvypínala i při X minutovém nepoužívání. Ještě napiš co je tam za Windows a jestli máš nahraný Service packy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.