Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s tiskárnou

Od: radeks* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
vlastním multifunkci Epson Stylus DX 5050, mam ji napojenou přes usb do wifi modemu, takže když chci tisknout, tisknu přes wifi. Do teď vše bezproblémů fungovalo, najednou mi tiskárna netiskne, když zobrazím aktuální tiskové úlohy, je tam nějaká tisková úloha - viz. přiložený obrázek. Zkoušel jsem tiskárnu odebrat a znova přidat, i smazat software tiskárny a znova nainstalovat, ale nic.. Ani zrušit tisk nejde, pozastavit, prostě nic. Pokud někdo ví co s tím, prosím poraďte..

Problém s tiskárnou

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

Jestli nejde odstranit lohu z tohoto okna odstraňte ručně v cesta: windowssystem32spoolprinters*.shd

Proto nejde tisknout dokud neodstraníte tuto první úlohu.

doplněno 26.10.13 15:11:

Tady taky možná něco najdete

support.microsoft.com/...

radeks*
hodnocení

Děkuji,

bylo jich tam 5, ale bohužel problém přetrvává..

kangaroo*

Zkušební stránka taky nejde vytisknout?

Píše to nějakou hlášku?

doplněno 26.10.13 21:17:

pak tedy vidim problém na trase PC - wifi - router

doplněno 26.10.13 21:20:

Zkusil bych vzít tiskárnu a připojit jí přes USB přímo k PC a vytisknout a nebo případně vytvořit novou USB tiskárnu a tisknout, aby se tim předešlo zbytečným problémům a pak se zaměřil na wifi tisk a nastavení PC a wifi routeru. U Wifi totiž nejsou vždy zapnuté všechny služby jako u LAN kabelů a může tam být blok.

radeks*
Tohle všechno jsem vyzkoušel. Problém jsem vyřešil tím, že mě napadlo vrátit čas počítače o minutu dříve než je na obrázku. Tisková úloha najednou zmizela a tiskárna tiskne normálně dál. Nedokážu si vysvětlit proč se tak stalo, ale hlavně že to funguje. Děkuji za rady.

hodnocení

0x

Tam je nějaký divný čas... sedí jinak čas u pc? Byl nějaký problém s pc?

radeks*
No právě, taky jsem na to koukal, čas počítače je v pořádku. Před pár dny jsem reinstaloval windows. Ale i po něm mi to normálně tisklo..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]