Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet zpomalil

Od: justanotherguy odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.

Včera večer se z ničeho nic strašně zpomalil internet. Například se stránka načetla za pár sekund a nyní to trvá minutu, video na youtube se už ani nenačte. Modem i router jsem zkoušel celý vypojit, restartovat PC (windows XP) a nic nepomohlo. Napadlo mě také jestly jsem nechytil nějaký vir, anitivirus mám ESET. Je stále zapnutý a nic nenahlásil.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná je jen "zanešený"prohlížeč. Zkuste vyčistit mezipaměť a cookies v nastavení současného prohlížeče nebo zkuste jiný. Změřte si rychlost připojení např. na stránce viz odkaz.

Zdravím! http://www.dsl.cz/

justanotherguy
hodnocení

Jdu zkusit promazat cookies, ale pomalejší rychlost mám i u jiných prohlížečů.

hodnocení

0x

Měl jsem minulý týden stejný problém. Doporočuji jak již bylo vyše zmíněno,změřit rychlost internetu např tady speedtest.net/... a nedpovídá li rychlost tomu co nasliboval poskytovatel tak hned kontaktovat. Já to mám od T-mobile a po zavolání na infolinku mi za hodinu volal zpět technik a net frčel zase bez problému. Pro zajímavost mám standartně rychlost down. 5 až 6 mega a v tý době to chodilo 60-120 kilo. Děsný

justanotherguy
hodnocení

Tak download ja mam 70kb ... docela nic moc :D ... kazdopadne jsem to musel merit pres www.dsl.cz. Sice stranka od vas ma krasnou grafiku, ale me nez by se to vubec nacetlo.. tak uz PC nemam :D

justanotherguy
hodnocení

Ted jsem ještě zjistil že to prohlížečem nebude, protože i internetové aplikace ( hry přes internet atd.) se zasekávají také. Zítra zkusím zavolat technika :)

hodnocení

0x

Určitě to řešte s technikem, pokud máte i jiné pc tak zkuste net tam, protože Vaše úvaha o bordelu v pc může být také správná. Zkuste u Esetu spustit test celého disku a zkuste stáhnout malware bytes- malwarebytes.org/... tedy tu free verzi a proskenujte disk. Pak to můžou být i další problémy, ale to kdyžtak později

praivo*
hodnocení

0x

#AdwCleaner #MBAM #CCleaner

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]